MKPA-C MKTA-C

Short Description:


Detail produk

Tags Product

CONSTRUCTION

Ketemu / Kula non-induktif lan digawe saka film polyester metallized utawa film polypropylene logam minangka dielektrik / elektroda. nutupi digawe saka kabel tembaga timah-dilapisi lan resin epoxy.

fitur khusus

Katon: Putih lan Red

Wide sawetara kapasitansi

bukti lembab banget

stabilitas banget

APLIKASI khas

Utamané ditrapake kanggo Filter lan sirkuit saka divider frekuensi audio, lan ing komunikasi lan industri peralatan sumber daya.

DATA ELECTRICAL

Suhu Operating: -40 ℃ ~ 85 ℃

Kapasitansi Range: 0.01 ~ 100μF

toleransi kapasitansi: ± 5% (J) ± 10 (K) ± 20 (M)

Tegangan bukti: 1.6UR (2S)

Work voltase: 100V, 400V, 630VDC

Boros Factor: 1.0% Max ing 1KHz, 25 ℃

Resistance Insulation:> 15000MΩ (C≤0.33μF);> 5000MΩ (C> 0.33μF)

CONSTRUCTION INTERNAL

TIM 图片 20190724152236

GENERAL DATA

TIM 图片 20190724153833
TIM 图片 20190724153837
TIM 图片 20190724153841
TIM 图片 20190724153845
TIM 图片 20190724153851
TIM 图片 20190724153855

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!