Hi-fund PP kapacitoreve MKPA-B

Përshkrim i shkurtër:

CONSTRUCTION MKPA-B is non-inductive and is made of metallized polypropylene film as dielectric / electrode. The coating is made of tin-plated copper wire and epoxy resin. SPECIAL FEATURES Appearance:white and black Wide capacitance range Excellent damp proof Excellent stability TYPICAL APPLICATIONS Mainly applies to the filter and circuit of audio frequency divider, and in communication and industrial power supply equipment. ELECTRICAL DATA Operating Temperature:-40℃~+85℃ Capacitance Rang...


 • Min.urdhër Sasia: 100 Copë / copë
 • Furnizimi Aftësia: 10000 Copë / copë në muaj
 • Detail Product

  Produkt Tags

  CONSTRUCTION

  MKPA-B është jo-induktiv dhe është bërë e filmit metallized polypropylene si dielektrike / elektrode. Veshja përbëhet prej teli bakrit kallaj-flori dhe rrëshirë epokside.

  KARAKTERISTIKA TË VEÇANTA

  Dukje: bardhë dhe e zezë

  gamë të gjerë vëllim

  dëshmi e shkëlqyer lagur

  stabiliteti i shkëlqyer

  Aplikacioneve tipike

  Kryesisht vlen për filtër dhe qark i ndan audio frekuencë, dhe në komunikim dhe industriale pajisjeve të furnizimit me energji elektrike.

  DATA ELEKTRIKE

  Temperatura Operative: -40 ℃ ~ + 85 ℃

  Vëllim Varg: 0.01 ~ 100μF

  toleranca vëllim: ± 3%

  Tension provë: 1.6UR (2S)

  Voltage punës: 100V, 250V, 400V, 630VDC

  Shpërndarje Factor: 0.07% në max 1kHz, 25 ℃

  Izolimin e rezistencës:> 15000MΩ (C≤0.33μF);> 5000MΩ (C> 0.33μF)

  CONSTRUCTION BRENDSHËM

  Të dhënat e përgjithshme

  MKPA-B
  250V 400V 630V
  CAP SIZE CAP SIZE CAP SIZE
  0,1 10 * 18.5 0,1 10 * 18.5 0,1 10 * 18.5
  0.22 10 * 18.5 0.22 10 * 18.5 0.22 11 * 18.5
  0.33 10 * 18.5 0.33 10 * 18.5 0.33 10.5 * 25
  0.47 10 * 18.5 0.47 11.5 * 18.5 0.47 12 * 25
  0.56 11 * 18.5 0.56 10 * 25 0.56 13 * 25
  0.68 11.5 * 18.5 0.68 11 * 25 0.68 14 * 25
  0.82 10 * 25 0.82 11.5 * 25 0.82 15.5 * 25
  1.0  11 * 25 1.0  13 * 25 1.0  15 * 31
  1.2  11.5 * 25 1.2  14 * 25 1.2  16.5 * 31
  1.5  13 * 25 1.5  15 * 25 1.5  18 * 31
  1.8  14 * 25 1.8  15 * 31 1.8  20 * 31
  2.0  14.5 * 25 2.0  16 * 31 2.0  20 * 31
  2.2  15 * 25 2.2  16.5 * 31 2.2  20 * 35
  2.7  15 * 31 2.7  17.5 * 31 2.7  22 * 35
  3.0  15.5 * 31 3.0  18.5 * 31 3.0  23 * 35
  3.3  16.5 * 31 3.3  19.5 * 31 3.3  24 * 35
  3.9  17.5 * 31 3.9  19.5 * 35 3.9  23 * 45
  4.7  19 * 31 4.7  21.5 * 35 4.7  25 * 45
  5.6  19.5 * 35 5.6  21 * 45 5.6  27 * 45
  6.8  21.5 * 35 6.8  22.5 * 45 6.8  29.5 * 45
  7.5  22.5 * 35 7.5  23.5 * 45 7.5   
  8.0  23.5 * 35 8.0  24 * 45 8.0   
  8.2  21 * 45 8.2  24.5 * 45 8.2  29 * 55
  10.0  22.5 * 45 10.0  26 * 45 10.0  31.5 * 55
  12.0  25 * 45 12.0  28.5 * 45 12.0  34.5 * 55
  15.0  27 * 45 15.0  29.5 * 55 15.0  38 * 55
  18.0  29.5 * 45 18.0  32 * 55 18.0  41.5 * 55
  20.0  27.5 * 55 20.0  33 * 55 20.0  42 * 55
  22.0  29 * 55 22.0  34.5 * 55 22.0   
  25.0  31 * 55 25.0  37 * 55 25.0   
  27.0  32 * 55 27.0  38.5 * 55 27.0   
  30.0  33.5 * 55 30.0  37 * 65 30.0   
  33.0  35 * 55 33.0  38.5 * 65 33.0   
  39.0  39.5 * 55 39.0  43 * 65 39.0   
  47.0  41.5 * 55 47.0  45 * 65 47.0   
  56.0  43.5 * 65 56.0  48.5 * 65 56.0   
  68.0  46 * 65 68.0  53.5 * 75 68.0   
  82,0  49 * 75 82,0  58 * 75 82,0   
  100  54 * 75 100  57.5 * 90 100   

 • Paraardhëse
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat!